Finalespill singel

En vanskelig bane og kanskje litt nerver, satte sitt preg på finalespillet i årets singelturnering. De 4 beste denne dagen spilte alle i flight 1 på bane 1, mens de øvrige var litt under pari. Mye vann og “out of bounds” sørget for at snittpoeng for de 11 som spilte finale var 28. Spesielt hull 18 (se bilde) med fyret i bakgrunn, ble våt fornøyelse for mange.

Best på finaledagen ble Kjell Nordby med Espen Skordal og Gunnar Gulbrandsen på de neste plassene.

Totalt vant Kjell Nordby med 304 poeng. Thore Aas nr 2 med 302 og Kjell Erik Svendsen nr 3 med 298. Gratulerer til alle på pallen. En takk til alle på Carlberg Golfsenter som sørger for at omlag 50 spillere kan komme sammen og spille på simulator gjennom vinteren. Fra banketten etterpå hørte vi flere si - Vi kommer igjen neste år.

Vinner av både finalespill og totalt ble Kjell Nordby. Carl Gauterud overrekker en velfortjent premie.