Nattgolf - Oppdatert fredag

Siste info fredag kl. 9:30 : Møt opp - det blir nattgolf - pizza er bestilt - 0-0,3 nedbør på yr tåler vi - Velkommen.

Værmeldingen for fredag kveld blir bare bedre og bedre (ref yr.no). Vi spiller bestball med 2 på hvert lag, hvem som går sammen bestemmer dere selv mens vi spiser pizza. Planlegger å gå 12 hull dvs hull 1-6 x 2. Lavest score er ikke det viktigste denne kvelden - her er det viktigst å delta og ha det gøy med golf.

Siste info : 24 er påmeldt til årets “Golf i mørke”. Værmelding for fredag er ikke den beste, men golf blir det selv om det regner litt. Følg med her på hjemmesiden på siste info som vi legger ut på fredagen.

Vi overlater til dere å finne lag makker i bestball og hvilke 2 lag som går sammen i flighten.

Vi møtes kl. 18:30 - Pizza blir servert kl. 19:00 - Vi går ut ca. 19:30.

Fredag 14. okt. er det klart for årets morsomste turnering på Ekholt. Golf i mørket er sikkert en ny opplevelse for mange.

Start kl. 18:30.

Startavgift kr. 275,- på Vipps 518274 merket “Natt”

Påmelding på mail til ekbrgolf@gmail.com innen 28. sept.

Det blir først servering av pizza og mulighet for kjøp av mineralvann. Med fokus på det sosiale er det denne gangen tillatt med “medbrakt” drikke.

Banen er pyntet med fakler og annet nødvendig lys. Det er ikke tillatt med hodelykter, men fint om dere tar med et lite lys til å merke golfbag/tralle slik vi er synlige ute på banen.

Mens vi venter på mørket deler vi oss inn i lag på 2 eller 3 spillere. Spilleform er scramble (bestball) med shotgun-start fra rød tee. Alle spillere slår sin selvlysende ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. Øvrige baller plukkes opp. Deretter plasseres ballene innen en køllelengde fra den best plasserte ballen. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball. NB Vi legger igjen “drivern” hjemme. Lange og ukontrollerte slag, kan være en fare for sikkerheten.

Det blir mange spillere på banen samtidig, men vi regner med å gjennomføre spill på hull 1-9. Deretter samles vi på “hull 19” for “skryteprat”. Det blir fyr i peisen inne og varme fra bålpanne ute.

Velkommen til en annerledes golfdag med mest fokus på det sosiale.

Forrige
Forrige

Hole in one igjen

Neste
Neste

Finalespill singel og lagspill