Klubbmesterskap - Resultater

Arets klubbmesterskap ble gjennomført med 26 deltagere under fine spilleforhold denne siste helgen i august. Klubbmester for herrer ble Fredrik Lie med 67 slag, mens Anne-Cathrine U. Solerød fikk sin første tittel i dameklassen med 82 slag. Se komplett resultatliste under linken over.

*******************************************************************************

En liten endring fra onsdag, en spiller har etter eget ønske blitt flyttet fra søndag til lørdag. Det er ledige plasser på lørdag. Ta kontakt med Selma (412 26 698) eller Rolf (920 11 278)

Alt er nå klart for årets klubbmesterskap med totalt 24 påmeldte. 5 spillere starter på lørdag kl. 10:00, mens de øvrige spiller på søndag kl. 10.

Merk at klubbmesterskap ikke har startavgift, men distansemedlemmer skal betale greenfee på kr. 250,- Vi har også en tradisjon at kaffe, pølse og eller i vaffel er gratis, mens mineralvann og is betales med vipps på vanlig måte.

Konkurransen gjennomføres som en ren slagturnering, dvs. uten hensyn til den enkeltes handicap.

Ved registrering av max antall slag pr hull, følger vi Golfforbundets anbefalinger som innebærer at dersom man ikke har fått ballen i hullet på hullets par + 4 slag, plukker man opp ballen. Her registrerer man da hullets par + 5 slag som tellende resultat på hullet.

Ved likt resultat etter 18 spilte hull blir det, for å skille de tre første plassene i hver klasse, omspill på banens hull 4 og hull 6, annenhver gang inntil resultatet er avklart. Også dette i henhold til Norges Golfforbunds anbefalinger.

*****************************************************************************

Det er pr. mandag kveld kl. 20:00 påmeldt 21 spillere, men det er plass til flere. Frist for påmelding er satt til tirsdag kl. 24:00 og du melder deg på via linken lenger ned på siden. Spilledag er enten. lørdag eller søndag og skriv i kommentarfeltet dersom du bare kan en av dagene.

Endelig oppsett vil bli lagt ut her onsdag kveld.

Det er satt av 2 dager til årets klubbmesterskap, lørdag 27 og søndag 28 august, begge dager start kl. 10:00. Det er ønskelig at en klasse spiller samme dag slik at man får like spilleforhold. Hvordan det endelige oppsettet blir, er avhengig av antall påmeldte. Påmeldingsfrist tirsdag 23. august. Se link for påmelding lenger ned på siden.

Klasse-inndeling er som følger:

Barn 6-12 år

Junior 13-19 år

 Damer 20-49 år

 Herrer 20-49 år

 Damer Senior over 50

 Herrer Senior over 50

 Herrer Senior PLUS over 70, spill fra rød tee

Angi i merknadsfeltet ved påmelding klasse og om det er en av dagene du ikke kan spille.




Forrige
Forrige

Hole in one

Neste
Neste

Ferieklubben Moss Kommune