Høstturnering


Vinnere av årets høst turnering ble Stine J. Bergerøy og Frode Bakketun. Begge vant med klar margin til neste på lista - Gratulerer. Vinner av nærmest pinnen på hull 5 var Lars Erik Hansen med ca 2 fra og en etterfølgende put til birdie. Det bør også nevnes at Rattikan Stormyrbakken vær nære på å få hole in one på hull 6, men birdie på dette hullet med 152 m er også en meget bra prestasjon.

Ellers var resultatene “litt under pari” for de fleste med kun en spiller bedre enn 36 poeng. Men alle hadde en fin dag og takk til Karin og Inger Helene for varme pølser og nystekte vafler.

***************************************************************************************

Alt klart for høst turnering på lørdag, se oppsett med flighter på linken over.

Alle skal starte lørdag kl. 11:00, møt opp i god tid. Velkommen til nok en turnering på Ekholt Golfpark.

Hvis du vil vite hvordan det blir med HCP og tildelte slag når vi i høsttuneringen benytter egne scorekort som bare inneholder hull 1-6, les videre.

For å få best mulig flyt i turneringen, og for å kunne få med flest mulig deltakere, spiller vi 3 ganger 6 hull (hull 1-6), dvs. til sammen 18 hull. Dette gjør at vi spiller på den index / det handicap som er oppført i slopetabellen for hullene 1 til 6, og leser av tildelte slag som vanlig.

Eksempel:

Dersom en herrespiller har 33 i handicap, vil dette iht. slopetabellen gi 24 tildelte slag, dvs. 2 tildelte slag på alle hull med Index/Hcp. 1-6, og  1 tildelt slag på hull med Index/Hcp. 7-18. Turneringen spilles som 3 runder av hull 1-6, og vedkommende vil da få 2 tildelte slag på hull 4 og 6, mens han vil få 1 tildelt slag på hull 1, 2 3 og 5, med samme slagtildeling på hver av de tre rundene.

********************************************************************************
Det er 18 påmeldte pr. tirsdag kl. 17. Gledelig at 8 av dem er damer. Plass til flere og vi drøyer fristen for påmelding til torsdag.

Lørdag 17. september er det klart for årets høstturnering. Tidligere het denne maisturnering fordi alle fikk premie i form av fersk mais fra Carlberg gård. Det ryktes at det har vært et godt år for dyrking av mais, så vi er spent på hva Marit og Carl Gauterud kan by på iår

Start kl. 11:00 hvor alle startet samtidig.

Alle spiller fra rødt og det spilles 18 hull med egne scorekort, dvs hull 1-6 spilles 3 ganger.

Stableford HCP fra tirsdag 13. sept

Maks 30 deltagere - “først til mølla”

Startavgift kr. 100,- betales på Vipps 518274 merket “Høst”

Frist for påmelding tirsdag 13.sept


Forrige
Forrige

Simulatorgolf på Carlberg med innbydelser.

Neste
Neste

Hole in one