Bestball finale sluttresultater

Sluttspill ble spilt torsdag 14. sept i utmerket forhold på Ekholtbruket. I alt 10 lag var kvalifisert til finalespill (min 8 uker gjennomført av totalt 14 mulige uker.) Det stilte 7 lag i finalen og det ble oppnådd mange bra resultater.

Best i finale spillet var laget “Busters” med Bård Johannessen og Egil Aarum med 21 poeng. Med kun et tildelt slag totalt, gikk de 2 gutta på 29 slag - 2 under banens par. (2 birdie og 7 par).

I totalsammendraget var det svært jevnt mellom de beste. Med kun 1 poengs margin vant “To herrer under par” - Lars Erik Holmsen og Rolf Evensen. På de 2 neste plassene fulgte Hot Balls 2 og Hot Balls 1.

**************************************************************************************

Arrangements komiteen takker alle deltagende lag for årets sesong. Vi kommer garantert tilbake neste år.

NB ! Klubbkveld på torsdager er ikke slutt, men vi møtes nå kl. 17.00 resten av sesongen.

Vinnere av finalespill i uke 37 Egil Aarum og Bård Johannessen. Det var den 3. gang at “Busters” vant en ukesrunde.

Lagets navn er forøvrig det samme som hunden til Egil. Gratulerer med 2 Birdie og resten par.

Vinnere av lagspillet totalt for sesongen Lars Erik Holmsen og Rolf Evensen. De oppnådde ikke resultatet lik lagnavnet “To herrer under par”, men jevnt spill gjennom sesongen viste seg å holde til en knepen seier.

“Hot Balls 2” kom på 2.plass sammenlagt. Laget består av Thore Aas, Per Sverre Sandén og Willy Rørvik. De har vekselvis byttet litt om på laget gjennom sesongen, men ble tilslutt slått med 1 poeng av laget “To herrer under par”.

Nr 3 totalt “Hot Balls 1” bestående av Espen Skordal og Frode Bakketun. Til venstre Per Sverre Sandén som i finalen var reserve for Frode.

Forrige
Forrige

Årsmøte 2024

Neste
Neste

Klart for finalespill lag